Ditt meddelande har skickats. Tack!

Veteran- och Prestanda bilar

Vår veteranbilsförsäkring är särskilt utformad för ägare av värdefulla fordon. Genom oss skyddas din egendom av Lloyd’s of London, världens äldsta försäkringsinstitution.

Vi på Brookfield anser klassiska bilar att vara konstverk. Genom att vi har lyssnat till bilsamlares behov har vår försäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som veteranbilsägare behöver.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver specifik expertis och service. Vi lägger ned den tid som behövs för att förstå just dina behov i syfte att ta fram en veteranbilsförsäkring som lever upp till dina förväntningar.

Försäkringen i korthet

  • Allriskförsäkring
  • Avtalat värde
  • Automatiskt skydd för nyförvärv till samlingen
  • Skyddet anpassas efter dina specifika behov, från garagerisk till skydd i hela världen.

PDF IconLadda ner produktblad

Offertförfrågan

Så ber du om en offert på vår veteranbilsförsäkring

Att erhålla en offert på Brookfields veteranbilsförsäkring är enkelt och smidigt. Fyll bara i vårt onlineformulär eller ring oss direkt på 08 503 093 32.

Vi kan tillhandahålla ett initialt förslag utifrån begränsad information, så du behöver bara ge oss mer detaljerade uppgifter om du önskar en offert på vår veteranbilsförsäkring.

08 503 093 32

Be om offert