Vi på Brookfield anser klassiska bilar att vara konstverk. Genom att vi har lyssnat till bilsamlares behov har vår försäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som veteranbilsägare behöver.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver specifik expertis och service. Vi lägger ned den tid som behövs för att förstå just dina behov i syfte att ta fram en veteranbilsförsäkring som lever upp till dina förväntningar.

Försäkringen i korthet

  • Allriskförsäkring
  • Ingen självrisk
  • Täcker transport och lån
  • Automatiskt skydd av nya objekt
  • Förlorat marknadsvärde
  • Avtalat värde

Be om offert

För- och efternamn *

Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

Gatuadress

Postort

Postnummer *

Mobil *

E-post *

Förmålets uppgifter

Typ av egendom att försäkra *

Estimerat värde *

Övrig info

(* = obligatorisk)

Extra Stor hemförsäkring

Exklusiva hem

Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

LÄS MER