Brookfield » Veteranbilsförsäkring

Klassiska bilar kommer i alla former och storlekar. Från 1960-talets Citroën 2CV till 1980-talets Porsche 911. Och likadant är det med deras ägare som kan vara allt från entusiaster till museer.

När vi på Brookfield ser en klassisk bil eller motorcykel ser vi inte ett fordon. Vi ser ett konstverk, ofta sällsynt eller unikt.

Vi har lyssnat till bilsamlares behov, såväl entusiaster med en enda bil som till ägare av hela museisamlingar, för att förstå hur vi kan uppfylla dina förväntningar när en skada inträffar. Det är därför vår försäkring erbjuder flexibelt skydd – så att du betalar för det skydd du behöver – och ett fordonsvärde som du har avtalat från början – för att undvika överraskningar.

Försäkringen gäller inte bruksfordon och innefattar inte trafik. För att ansöka om Brookfields specialförsäkring för veteran- och prestandabilar behöver försäkringsbeloppet vara minst 500.000 kronor.

Försäkringen i korthet

 • Försäkringen kan tecknas av företag och privatperson

 • Avtalat värde
 • Allriskförsäkring
 • Täcker transport

 • Automatiskt skydd av nya objekt
 • Ett gemensamt försäkringsbrev för din samling

Ladda ner produktblad

Guide till veteranbilsförsäkring

Här har vi samlat information till dig som funderar på att teckna veteranbilsförsäkring
hos Brookfield Underwriting.

LÄS MER

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Extra Stor hemförsäkring

  Exklusiva hem

  Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

  Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

  LÄS MER