Gör en värdering

Brookfield Underwriting erbjuder onlinevärdering. Genom att uppge detaljer kring ditt föremål samt ladda upp några bilder kan du få ditt föremål värderat inom 48 timmar av en expert från Sotheby’s eller Christie’s. Priset är 20 Euro per värdering.

Du kan värdera klockor, smycken, konst, antikviteter och en mängd andra objekt och du erhåller ett värderingsintyg vilket kan vara till hjälp för dig vid tecknandet av försäkring hos oss.

GÖR EN VÄRDERING
smycken försäkrade hos Brookfield

Specialförsäkra klockor och smycken

Brookfield Underwritings specialförsäkring tecknas vanligtvis för klockor och smycken vars värden överstiger 50.000 kronor. Även lägre värden kan försäkras hos oss. Skyddet anpassas efter din klocka eller ditt smycke och tar hänsyn till om den är nyinköpt eller vintage. Kontakta oss gärna direkt om du vill veta om din värdefulla egendom omfattas av våra villkor.

LÄS MER

Försäkra konst, design och samlarobjekt

Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att erbjuda konstförsäkring av högsta kvalitet för ägare av konst och samlarföremål.

Brookfields konstförsäkring är unik och kan tillämpas på såväl konst som design, antikviteter och samlingar av olika slag. Vi är en coverholder, vilket innebär att vi har mandat att teckna försäkring hos särskilda försäkringsgivare vid Lloyd’s, världens största försäkringsmarknad, och andra specialiserade försäkringsgivare.

GÖR EN VÄRDERING
Röd oljefärg i tub med svart bakgrund
Extra Stor hemförsäkring

Exklusiva hem

Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

LÄS MER

Be om offert

Att erhålla en offert på Brookfields försäkringar är enkelt och smidigt. Fyll bara i vårt onlineformulär. Utifrån de uppgifter vi får från dig kommer vi ta fram en offert.

BE OM OFFERT
Röd oljefärg i tub med svart bakgrund