Ditt meddelande har skickats. Tack!

Smyckeförsäkring

Brookfield är specialist på att försäkra smycken och dyrbara förlovningsringar.

Att köpa ett dyrbart smycke — särskilt en förlovningsring — är ofta en känslosam och spännande tidpunkt i livet. Vi tycker du ska kunna känna dig helt trygg när du bär din ring, eller om du kanske ska skänka den till någon väldigt speciell. Vår Smyckesförsäkring är särskilt anpassad för att skydda dyrbar egendom från förlust eller skada.

Du som är ägare av ett dyrbart smycke eller förlovningsring kan teckna vår specialförsäkring utan krav på att försäkra hela ditt hem med oss. Eftersom vi är särskilt inriktade på att försäkra smycken, vilket även inkluderar större samlingar, kan vi hjälpa dig specifikt med den biten på ett smidigt sätt.

Med Brookfield kan du tryggt bära din förlovningsring, dina örhängen, halsband, armband och andra smycken. Vi har mångårig erfarenhet av att försäkra ägare av smycken och vet att det behövs ett omfattande skydd med allrisk för du ska kunna bära dina föremål utan att vara orolig. Om du blir bestulen eller kanske råkar ut för ett rån eller om en ädelsten lossnar från sin infattning så har du en smyckesförsäkring som skyddar dig.

Även om vi inte kan ersätta ett föremåls affektionsvärde så kommer vi kunna ersätta din ekonomiska förlust och göra allt vi kan för att ställa saker och ting tillrätta.

Varför välja en smyckesförsäkring?

 • Försäkringen är särskilt framtagen för att möta behovet hos ägare till värdefulla smycken
 • Allrisk-skydd i hela världen
 • Ingen självrisk
 • Ersättning med hänsyn till föremål som har ett värde genom att de utgör ett par t.ex. om du skulle tappa ett diamantörhänge
 • Konkurrenskraftig pris

Ladda ner produktblad

Har du frågor eller vill ha offert?
08 503 093 30

Be om offert

Fördelar med Brookfields smyckeförsäkring

Fördelar med Brookfields specialförsäkring för förlovningsringar, armband, halsband och andra smycken

 • Brett allrisk-skydd som gäller i hela världen – till exempel om du tappar ett armband eller om en ädelsten lossnar från sin infattning från din förlovningsring.
 • Ersättning med hänsyn till mervärde för sådana föremål som utgör del av ett par t.ex. om du tappar ett värdefullt örhänge.
 • Ingen självrisk – vi ersätter dig från första kronan.
 • – Individuellt angivna föremål – dina smycken specificeras tydligt i försäkringsbrevet. Du och vi vet exakt vilka föremål som omfattas av försäkringen så att det inte blir någon diskussion om olyckan skulle vara framme.
 • Värdeminskning – vi ersätter dig om ditt smycke skadas delvis och minskar i värde.
 • För mig är det viktigt att ha en specialist som verkligen förstår mitt försäkringsbehov.
  L.H., konstsamlare
Offertförfrågan

Be om offert för din förlovningsring och dina smycken

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett förslag på försäkring för dina smycken. Klicka bara på “Be om offert”-knappen eller få hjälp på telefon 08-503 093 30. Vi kan ofta presentera ett initial förslag utifrån grundläggande info.

08 503 093 30

Be om offert