Ditt meddelande har skickats. Tack!

Klockförsäkring

Brookfield är specialist på att tillhandahålla försäkring för dyrbara klockor.

En klocka med högt värde skiljer sig från andra värdeföremål. Inte bara för att den är värdefull, utan framför allt för att det är en accessoar som du säkert bär dagligen. Det gör att risken för förlust och skada ökar. Vare sig det handlar om t.ex. stöld och rån, eller om du oturligt tappar din klocka i marken, så kan du känna dig trygg när du tecknar Brookfields specialförsäkring som tagits fram för ägare av exklusiva klockor.

Eftersom vi är en specialiserad försäkringsaktör som är inriktade på att skydda dyrbara klockor, så kräver vi inte att du försäkrar hela ditt hem med oss. Vi kan ta fram ett skydd för din klocka specifikt så att du har försäkring upp till tillräckligt belopp och med ett skydd som anpassats särskilt för dyrbara klockor. Således kan du försäkra din klocka utan att teckna hemförsäkring. Brookfield är ett perfekt val om du vill känna dig helt trygg när du bär din klocka.

Varför välja en specialförsäkring för din klocka?

  • Allriskförsäkring som gäller i hela världen
  • Ingen självrisk
  • Vår specialförsäkring är särskilt framtagen för att skydda exklusiva klockor och tar även hänsyn till om du köpt din klocka ny
  • Dina föremål specificeras individuellt med uppgifter så att vi kan hjälpa dig på bästa vis om olyckan skulle vara framme
  • Konkurrenskraftig pris

Ladda ner produktblad

Har du frågor eller vill ha offert?
08 503 093 30

Be om offert

Fördelar med Brookfields smyckesförsäkring

Fördelar med Brookfields klockförsäkring

  • Din klocka skyddas med allrisk och gäller i hela världen — till exempel om du blir bestulen eller råkar skada din klocka.
  • Ingen självrisk – vi ersätter dig från första kronan.
  • Individuellt angivna värden – dina klocka specificeras tydligt i försäkringsbrevet. Om olyckan skulle vara framme kan vi smidigt hjälpa dig på bästa sätt.
  • – Har du köpt din klocka ny? Om du är första ägare till din klocka så gäller försäkringen utan åldersavdrag.
  • För mig är det viktigt att ha en specialist som verkligen förstår mitt försäkringsbehov.L.H., konstsamlare
Offertförfrågan

Be om en offert för att försäkra din klocka

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ett förslag på försäkring för din klocka. Klicka bara på knappen “Be om offert” eller kontakta oss på telefon 08 503 093 30. Vi kan ofta presentera ett initial förslag utifrån grundläggande info.

08 503 093 30

Be om offert