Ditt meddelande har skickats. Tack!

Instrumentförsäkring

Den instrumentförsäkring som Brookfield erbjuder är unik. Genom oss skyddas din egendom av Lloyd’s of London, världens äldsta försäkringsinstitution.

Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att erbjuda instrumentförsäkringar av högsta kvalitet för amatörer och professionella musiker samt orkestrar. Genom att lyssna till musikers behov har vår instrumentförsäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som instrumentägare efterfrågar och behöver.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver specifik expertis och service. Vi lägger ned den tid som behövs för att förstå just dina behov i syfte att ta fram en instrumentförsäkring som lever upp till dina förväntningar.

Försäkringen i korthet

  • Allriskförsäkring
  • Omfattar resor i hela världen
  • Hyreskostnader för ersättninginstrument
  • Förlorat marknadsvärde vid skada
  • Avtalat värde

Ladda ner produktblad

Offertförfrågan

Så ber du om en offert på vår musikinstrument-försäkring

Att erhålla en offert på Brookfields musikinstrument-försäkring är enkelt och smidigt. Fyll bara i vårt onlineformulär eller ring oss direkt på 08 503 093 32.

Vi kan tillhandahålla ett initialt förslag utifrån begränsad information, så du behöver bara ge oss mer detaljerade uppgifter om du önskar en offert på vår instrument-försäkring.

08 503 093 32

Be om offert