Brookfield » Instrumentförsäkring

Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att erbjuda instrumentförsäkringar av högsta kvalitet för amatörer och professionella musiker samt orkestrar. Genom att lyssna till musikers behov har vår instrumentförsäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som instrumentägare efterfrågar och behöver.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver specifik expertis och service. Vi lägger ned den tid som behövs för att förstå just dina behov i syfte att ta fram en instrumentförsäkring som lever upp till dina förväntningar.

Försäkringen i korthet

 • Allriskförsäkring
 • Täcker transport

 • Automatiskt skydd av nya objekt
 • Förlorat marknadsvärde
 • Avtalat värde

Ladda ner produktblad

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Röd oljefärg i tub med svart bakgrund

  Konstförsäkring

  Den konstförsäkring som Brookfield erbjuder är unik. Genom oss skyddas din egendom av Lloyd’s of London, världens äldsta försäkringsinstitution.

  Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att erbjuda konstförsäkring av högsta kvalitet för ägare av konst, antikviteter och samlarföremål i Sverige. Genom att lyssnat till samlares behov har vår konstförsäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som konstägare efterfrågar och behöver.

  LÄS MER