Brookfield » Klockor och smycken » Smyckeförsäkring

Att köpa ett dyrbart smycke — särskilt en förlovningsring — är ofta en känslosam och spännande tidpunkt i livet. Vi tycker du ska kunna känna dig helt trygg när du bär din ring, eller om du kanske ska skänka den till någon väldigt speciell. Vår smyckeförsäkring är särskilt anpassad för att skydda dyrbar egendom från förlust eller skada.

Du som är ägare av ett dyrbart smycke eller förlovningsring kan teckna vår specialförsäkring. Eftersom vi är särskilt inriktade på att försäkra smycken, vilket även inkluderar större samlingar, kan vi hjälpa dig specifikt med den biten på ett smidigt sätt.

Med Brookfield kan du tryggt bära din förlovningsring, dina örhängen, halsband, armband och andra smycken. Även om vi inte kan ersätta ett föremåls affektionsvärde så kommer vi kunna ersätta din ekonomiska förlust och göra allt vi kan för att ställa saker och ting tillrätta.

Varför välja en smyckesförsäkring?

 • Ingen självrisk
 • Allriskskydd i hela världen
 • Ersättning med hänsyn till föremål som har ett värde genom att de utgör ett par t.ex. om du skulle tappa ett diamantörhänge

Ladda ner produktfaktablad

smycken försäkrade hos Brookfield

Njut av att bära dina smycken tryggt

Vi har mångårig erfarenhet av att försäkra ägare av smycken och vet att det behövs ett omfattande skydd med allrisk för du ska kunna bära dina föremål utan att vara orolig. Om du blir bestulen eller kanske råkar ut för ett rån eller om en ädelsten lossnar från sin infattning så har du en smyckeförsäkring som skyddar dig. Är du osäker på om ditt smycke är rätt försäkrat är du välkommen att kontakta oss.

KONTAKTA OSS

Fördelar med Brookfields smyckeförsäkring

Därför väljer du Brookfields specialförsäkring för förlovningsringar, armband, halsband och andra smycken

 • Brett allrisk-skydd i och utanför hemmet – till exempel om du tappar ett armband eller om en ädelsten lossnar från sin infattning från din förlovningsring.
 • Ersättning med hänsyn till mervärde för sådana föremål som utgör del av ett par t.ex. om du tappar ett värdefullt örhänge.
 • Ingen självrisk – vi ersätter dig från första kronan.

 • Individuellt angivna föremål – dina smycken specificeras tydligt i försäkringsbrevet. Du och vi vet exakt vilka föremål som omfattas av försäkringen så att det inte blir någon diskussion om olyckan skulle vara framme.

 • Värdeminskning – vi ersätter dig om ditt smycke skadas delvis och minskar i värde.

 • Sedan jag försäkrade min ring hos Brookfield vågar jag bära den oftare. J.v.O, smyckeskund

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Extra Stor hemförsäkring

  Exklusiva hem

  Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

  Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

  LÄS MER