Brookfield » Klockor och smycken » Klockförsäkring

En klocka med högt värde skiljer sig från andra värdeföremål. Inte bara för att den är värdefull, utan framför allt för att det är en accessoar som du säkert bär dagligen. Det gör att risken för förlust och skada ökar. Vare sig det handlar om t.ex. stöld och rån, eller om du oturligt tappar din klocka i marken, så kan du känna dig trygg när du tecknar Brookfields specialförsäkring som tagits fram för ägare av exklusiva klockor.

Vi kan ta fram ett skydd för din klocka specifikt så att du har försäkring upp till tillräckligt belopp och med ett skydd som anpassats särskilt för dyrbara klockor. Brookfield är ett perfekt val om du vill känna dig helt trygg när du bär din klocka.

Varför välja en specialförsäkring för din klocka?

 • Ingen självrisk
 • Allrisk
 • Snabb och effektiv skadereglering
 • Inga åldersavdrag på nya klockor där du är första ägare

 • Om din klocka minskar i värde pga en skada, ersätter vi förlorat marknadsvärde.

Ladda ner produktfaktablad

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Klockförsäkringsguide

  Här har vi samlat information till dig som funderar på att försäkra din klocka. 

  LÄS MER

  Fördelar med Brookfields klockförsäkring

  • Brett allrisk-skydd som gäller i och utanför hemmet – till exempel om du blir rånad, bestulen eller tappar din klocka.
  • Ingen självrisk – vi ersätter dig från första kronan.
  • Specificerade föremål – inget krångel vid skada.
  • Individuellt anpassad försäkring – för att du ska få bästa möjliga skydd tar vi hänsyn till om din klocka eller ditt smycke är nyinköpt eller vintage.
  • Har du köpt din klocka ny? Om du är första ägare till din klocka så gäller försäkringen utan åldersavdrag.
  • Jag tappade min Rolex i golvet och glaset sprack. Klockan lagades utan självrisk tack vara min försäkring hos Brookfield. D.L., klocksamlare

  PODCAST: Brookfield gästar Urbildningsradion

  Urbildningsradion är en underhållningspodd om armbandsur och allt som hör till. Brookfield´s Daniel Nylund gästade nyligen podden för att prata klockförsäkring och berätta om sin egen passion för klockor. Hör avsnittet här.

  Extra Stor hemförsäkring

  Exklusiva hem

  Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

  Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

  LÄS MER