Brookfield » Klockor och smycken

Dina klockor och smycken är antagligen något av det mest värdefulla du äger. Därför är det viktigt att försäkra dem på ett tryggt sätt med Brookfields breda specialförsäkring för klockor och smycken.

Hos Brookfield har du den exklusiva möjligheten att teckna en individuell klockförsäkring eller smyckeförsäkring. Skyddet gäller med allrisk i och utanför bostaden. Brookfield har specifik kunskap om att försäkra privatpersoners klockor och smycken.

Med Brookfields klockförsäkring och smyckeförsäkring är du skyddad mot händelser såsom stöld eller om du blir rånad på din klocka eller smycke. Försäkringen gäller utan självrisk och även om vi inte kan ersätta affektionsvärdet för ett föremål så har du en försäkring som skyddar dig mot den ekonomiska förlusten.

Vill du veta mer om klockförsäkringar? Läs vår klockförsäkringsguide som hjälper dig att besvara de viktigaste frågorna.

Varför välja en specialförsäkring?

 • Ingen självrisk
 • Allrisk
 • Snabb och effektiv skadereglering
 • Inga åldersavdrag på nya klockor och smycken där du är första ägare

 • Om din klocka minskar i värde pga en skada, ersätter vi förlorat marknadsvärde.

Ladda ner produktfaktablad

försäkra din klocka

Bär dina smycken och klockor tryggt

Brookfield Underwritings specialförsäkring tecknas vanligtvis för klockor och smycken vars värden överstiger 50.000 kronor. Även lägre värden kan försäkras hos oss. Skyddet anpassas efter din klocka eller ditt smycke och tar hänsyn till om den är nyinköpt eller vintage. Kontakta oss gärna direkt om du vill veta om din värdefulla egendom omfattas av våra villkor.

KONTAKTA OSS

Fördelar med Brookfields specialförsäkring

Därför väljer du Brookfields försäkring för klockor och smycken

 • Brett allrisk-skydd som gäller i och utanför hemmet – till exempel om du tappar din klocka eller om en ädelsten lossnar från sin infattning från din förlovningsring.

 • Ingen självrisk – vi ersätter dig från första kronan.

 • Specificerade föremål – inget krångel vid skada.
 • Individuellt anpassad försäkring – för att du ska få bästa möjliga skydd tar vi hänsyn till om din klocka eller ditt smycke är nyinköpt eller vintage.
 • Inget åldersavdrag – nyinköpta klockor och smycken ersätts till nyvärde.

 • Jag tappade min Rolex i golvet och glaset sprack. Klockan lagades utan självrisk tack vara min försäkring hos Brookfield. D.L., klocksamlare
 • Sedan jag försäkrade min ring hos Brookfield vågar jag bära den oftare. J.v.O, smyckeskund

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Klockförsäkringsguide

  Här har vi samlat information till dig som funderar på försäkra din klocka.

  LÄS MER
  Extra Stor hemförsäkring

  Villa-hemförsäkring för exklusiva hem

  Hör du till den grupp som är ägare av ett exklusivt hem inrett med dyrbara möbler, konst och design? I så fall kan vi med största sannolikhet erbjuda dig ett bredare skydd än det du har idag med vår unika hem villaförsäkring.

  Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

  LÄS MER