Ditt meddelande har skickats. Tack!

Försäkring för specialiserade transportföretag

Den transportförsäkring som Brookfield erbjuder är speciellt anpassad för transportföretag som fraktar, hanterar och förvarar värdefullt eller ömtåligt gods.

Vårt försäkringsskydd möjliggör för specialiserade transportföretag att åtnjuta ett bredare skydd än vad som normalt erbjuds för gods i lager eller under transport.

De generella försäkringar som tillhandahålls för transportföretag idag är begränsade, t.ex. är oftast konst och värdeföremål helt exkluderade och ersättning från försäkringen lämnas endast enligt särskilda konventioner för branschen (blott SEK150 per kg).

Genom vår specifika inriktning och mångåriga erfarenhet av att försäkra högvärdesgods kan vi erbjuda en unik transportförsäkring som är särskilt anpassad för ändamålet. Och eftersom vi tecknar försäkring för särskilda försäkringsgivare vid Lloyd ́s of London – som i princip är modern till all transportförsäkring – kan ni och era kunder känna er trygga med att ert gods skyddas på bästa möjliga sätt av en institution som försäkrat godstransporter i över 300 år.

Försäkringen i korthet

  • Allrisk
  • Årsvis skydd eller per transport
  • Utökat transportöransvar
  • Enkel och smidig rapportering vid tecknad varuförsäkring
  • Lyhörd skadereglering med specifik erfarenhet

Offertförfrågan

Så ber du om en offert på vår försäkring

Att erhålla en offert på Brookfields försäkring är enkelt och smidigt. Fyll bara i vårt onlineformulär eller ring oss direkt på 08 503 093 32.

Vi kan tillhandahålla ett initialt förslag utifrån begränsad information, så du behöver bara ge oss mer detaljerade uppgifter om du önskar en offert på vår värdefulla hem-försäkring.

08 503 093 32

Be om offert