Brookfield » Företag » Försäkring för specialiserade transportföretag

Vårt försäkringsskydd möjliggör för specialiserade transportföretag att åtnjuta ett bredare skydd än vad som normalt erbjuds för gods i lager eller under transport.

De generella försäkringar som tillhandahålls för transportföretag idag är begränsade, t.ex. är oftast konst och värdeföremål helt exkluderade och ersättning från försäkringen lämnas endast enligt särskilda konventioner för branschen (blott SEK150 per kg).

Genom vår specifika inriktning och mångåriga erfarenhet av att försäkra högvärdesgods kan vi erbjuda en unik transportförsäkring som är särskilt anpassad för ändamålet. Och eftersom vi tecknar försäkring för särskilda försäkringsgivare vid Lloyd ́s of London – som i princip är modern till all transportförsäkring – kan ni och era kunder känna er trygga med att ert gods skyddas på bästa möjliga sätt av en institution som försäkrat godstransporter i över 300 år.

Försäkringen i korthet

 • Allrisk
 • Årsvis skydd eller per transport
 • Utökat transportöransvar
 • Enkel och smidig rapportering vid tecknad varuförsäkring
 • Lyhörd skadereglering med specifik erfarenhet

Be om offert

  För- och efternamn *

  Personnummer (ååååmmdd-xxxx) *

  Gatuadress

  Postort

  Postnummer *

  Mobil *

  E-post *

  Föremålets uppgifter

  Typ av egendom att försäkra *

  Estimerat värde *

  Övrig info

  (* = obligatorisk)

  Röd oljefärg i tub med svart bakgrund

  Fine art

  Den konstförsäkring som Brookfield erbjuder är unik. Genom oss skyddas din egendom av Lloyd’s of London, världens äldsta försäkringsinstitution.

  Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att erbjuda konstförsäkring av högsta kvalitet för ägare av konst, antikviteter och samlarföremål i Sverige. Genom att lyssnat till samlares behov har vår konstförsäkring utvecklats och anpassats för att erbjuda den omfattning som konstägare efterfrågar och behöver.

  LÄS MER