Brookfield » Företag » Försäkring för juvelerare

Vi på Brookfield har mångårig erfarenhet av att försäkra juvelerare. Vi erbjuder en kvalitativ företagsförsäkring med specifik inriktning på smycken. Skyddet utformas för din verksamhets behov.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver specifik expertis och service.

Vi lägger ned den tid som behövs för att förstå just dina behov i syfte att ta fram en försäkring som lever upp till dina förväntningar. Kontakta oss gärna för mer information.

Försäkringen i korthet

  • Allrisk
  • Högre belopp for inbrott/rån
  • Transporter och sändningar
  • Primär- eller excessnivå beroende på behov

Företagsförsäkring

Brookfields försäkring för juvelerare är utformad för återförsäljare och tillverkare som framför allt behöver skydd med högre försäkringsbelopp vid inbrott och rån. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller önskar få en offert.

KONTAKTA OSS
smycken försäkrade hos Brookfield

Smyckeförsäkring för privatpersoner

Brookfield är specialist på att försäkra smycken och dyrbara förlovningsringar. Att köpa ett dyrbart smycke — särskilt en förlovningsring — är ofta en känslosam och spännande tidpunkt i livet. Vi tycker du ska kunna känna dig helt trygg när du bär din ring, eller om du kanske ska skänka den till någon väldigt speciell. Vår Smyckesförsäkring är särskilt anpassad för att skydda dyrbar egendom från förlust eller skada.

LÄS MER