Ditt meddelande har skickats. Tack!

Exklusiva hem

Brookfield erbjuder försäkringslösningar anpassade för dig med särskilt dyrbar lösegendom. Detta innebär till exempel att vi täcker förlust av din väska och dess innehåll upp till 100.000 kronor som standard i din hemförsäkring.

Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på försäkring av privatägda exklusiva hem, konst och design och vi är Sveriges ledande specialist på dessa områden.

Vårt specifika fokus kräver expertis, erfarenhet och ett brett kontaktnät som tillåter oss att erbjuda bredare omfattning och personlig service. Vare sig det är en bostadsrätt i Stockholm, ett hus i Schweiz eller en konstsamling i Paris så kan du skydda dina värdefulla privata tillgångar med en försäkring av högsta internationella standard.

För oss är vem vi försäkrar lika viktigt som vad vi försäkrar. Genom att vi förstår ditt behov och dina krav kan vi erbjuda försäkringslösningar särskilt anpassade för just dina ägodelar. Vårt mål är att leva upp till högt ställda förväntningar när en skada inträffar.

Försäkringen i korthet

  • Täcker hela byggnaden
  • Allmänt lösöre
  • Konst och antikviteter
  • Smycken och klockor
  • Ett försäkringsbrev för alla hem

Ladda ner produktblad

FÖRDELAR MED BROOKFIELDS HEMFÖRSÄKRING

Vem försäkringen lämpar sig för

Den här specialförsäkringen är anpassad för exklusiva hem och dyrbar lösegendom. Försäkringen utformas efter behov: från enbart värdeföremål till fullständig hemförsäkring med omfattande skydd för byggnad, lösöre, ansvar, rättsskydd, överfall och resa. För dig som äger flera bostäder är det en fördel att ha ett och samma försäkringsbrev för alla hem i Sverige och utomlands. Alltid på svenska.

Vad händer vid en skada?

Vi har specifik erfarenhet av att hantera skador på exklusiva hem, konst och smycken. Du kan räkna med personlig, snabb och effektiv service om olyckan skulle vara framme. För individuella föremål kan försäkringsbeloppet avtalas innan försäkringen tecknas så att det inte blir någon diskussion om ersättning när skadan inträffar.

Hos oss är all egendom allriskförsäkrad till det totala försäkringsbeloppet, det innebär att vi inte begränsar skyddet till att endast omfatta skador som sker genom brand, inbrott eller vatten.

Byggnad – Byggnader och utsmyckningar återuppbyggs/repareras alltid till samma standard och stil som före skadan − oavsett ålder, typ av material, byggmetod eller konstnärliga meriter.

Allmänt lösöre – Förlorad eller skadad egendom ersätts med motsvarande ny egendom oavsett objekt, ålder och värde.

Konst och antikviteter – Ingen självrisk om ett föremål skadas eller förloras. Ersättning för minskat marknadsvärde efter reparation/restaurering.

Smycken och klockor – Försäkringsbeloppet för individuella föremål avtalas innan försäkringen tecknas så att det inte blir någon diskussion om ersättning när skadan inträffar.

Skadeexempel vattenskada i hemmet: Vår kund råkade lämna ett fönster öppet. På natten frös och sprack ett element så vatten rann ut på golvet. Istället för att byta den skadade delen betalade vi för ett helt nytt ekgolv med samma höga standard.

Skadeexempel kvarglömd handväska: När vår kund skyndade sig av tåget råkade hon glömma sin designerväska med laptop och andra tillhörigheter. Vi lämnade ersättning för att köpa allting nytt, utan självrisk eller avdrag.

Transport och nyanskaffade objekt

Försäkringsskyddet omfattar transporter och nyanskaffade objekt försäkras automatiskt med upp till 25 procent av totalt försäkringsbelopp med förutsättningen att dessa anmäls inom 60 dagar.

Skadeexempel:
Under transporten hem från en auktion råkade vår kund få en reva i duken i sin tavla. Objektet var ännu inte anmält till oss men tack vare att skyddet automatiskt omfattar nyförvärv, betalade vi för att återställa tavlan och för den värdeminskning som uppstått.

SÅ BER DU OM OFFERT

Be om offert genom att klicka på gröna knappen och fylla i vårt kontaktformulär. Som regel svarar vi inom en arbetsdag. Du kan även ringa oss på 08-503 093 32.

KUNDUPPLEVELSE
”Att ha en försäkring för alla våra hem är mycket praktiskt för oss. / H. E., Ägare av villa och fritidshus i Sverige och semesterhus i Spanien”
”För mig är det viktigt att ha en specialist som verkligen förstår mitt försäkringsbehov / L. H., konstsamlare”